08-477 15 03

Om oss

Om oss

Vi ger våra kunder och partners möjlighet att enkelt sälja, hantera och leverera molntjänster till sina kunder och att omsätta hela livscykeln för molnbaserad infrastruktur, tjänster och IoT-abonnemang i pengar. Vi förenklar också digitalisering på ett tryggt, snabbt och flexibelt sätt.

Ingram Micro Cloud är en global division av Ingram Micro Inc. (NYSE: IM) med ett omfattande utbud och support, så att du kan fokusera på att sälja, skapa och leverera IT-lösningar och -tjänster som löser dina kunders affärsutmaningar.

 Klicka här om du vill veta mer om Ingram Micro,

dess ledarskap, visioner, värderingar och historia.

Varför Ingram Micro Cloud?

Här är några av anledningarna till att Ingram Micro är det bästa valet när det gäller att samla dina molnlösningar och -tjänster:

Lösningar

Vi har nära samarbete med våra leverantörer och de bästa lösningarna, som är utvalda för att ge dina SMB-klienter funktionalitet på enterprise nivå.

Dedikerat Cloud team

Vi på Ingram Micro har stöttat våra partners i molnet under lång tid och har samlat på oss kunskap och erfarenhet som är till stor hjälp när ni arbetar fram lösningar till era kunder.

Innovation

Med vårt Ecosystem of Cloud för vi samman en community med ledande molnteknologier och har branschens mest omfattande katalog med lösningar och tjänster från ledande leverantörer.

Skalbarhet

Våra tjänster är lätta att expandera och minska allt eftersom kundens behov ändras.

Försäljnings- och marknadsföringsprogram

Vi skapar webbseminarier, onlineresurser för utbildning och affärsutveckling och molnfokuserade evenemang samt stödprogram för din marknadsföring.

Rörlighet

Nå marknaden snabbare med tjänster som är lätta att sälja, aktivera, hantera och fakturera.

Ingram Micro Ecosystem of Cloud ger dig som återförsäljare enkel åtkomst till en community där alla deltagare har ett ömsesidigt förmånligt förhållande, såväl leverantörer, vi som distributör, du som återförsäljare och i slutänden även din kund.
ecosystem_new

Ecosystem of Cloud för samman en community med över 200 000 aktiva partners och tjänstleverantörer med hjälp av avancerad molnteknik, inklusive Ingram Micros egna plattformar från Odin och Ensim. I Ecosystem of Cloud ingår branschens mest omfattande katalog av lösningar och tjänster från ledande leverantörer som skapar en förmånlig miljö för parter i alla led. Att vara en del i Ecosystem of Cloud ger en säker, snabb och enkel väg till att lyckas med molnet.

Cloud Marketplace, Cloud Store, Odin Automation Essentials, Odin Automation Premium och Ensim är plattformar inom Ecosystem of Cloud som gör det möjligt för kunder att sälja tjänster och lösningar både i molnet och hostade. Automatisering av processer, omedelbar hantering, automatiserad fakturering, en omfattande lösningskatalog, hantering av abonnemang, paketering och en komplett design av e-handelslösningen är bara några funktioner som Ingram Micros plattformar kan erbjuda.

Med den en kundbas bestående av VAR’s, System integratörer, MSP-företag, hostingföretag och telekomföretag, är Ecosystem of Cloud gjort för att förenkla digital transformation och göra att du som kund når marknaden snabbare för att säkerställa dina framgångar i molnet.

Ingram Micro Cloud i siffror
21

Cloud Marketplace världen över

39,000+

Kanalpartners registrerade

på Cloud Marketplace

1350+

Cloud medarbetare

500+

APS (katalog)

320+

Molnlösningar

70+

Molnleverantörer

200,000+

återförsäljare

10,000

Hostingföretag

285

Telekomföretag

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.