08-477 15 03

Molntjänster- och lösningar

businessapps-w

Programvara för företag

Strömlinjeforma affärsprocesser, förbättra arbetsflöden och effektivitet inom organisationen och driva på projektleveranser.

creative-cloud

Adobe | Creative Cloud

Creative Cloud ger dig världens bästa kreativa program så att du kan skapa praktiskt taget vad du vill, när inspirationen kommer. Gå över till Adobe Creative Cloud och ta nästa steg för din verksamhet med världens bästa kreativa program och tjänster. Samarbeta fritt och säkert mellan stationära datorer och mobilenheter för att leverera otroligt innehåll snabbare än någonsin.

dynamics-365

Microsoft | Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 för samman människor och processer som aldrig förr. Redan från början gör det arbetet med beställning, marknadsföring, försäljning, fakturering, ekonomisk förvaltning och rapportering enklare och snabbare. Förbättra kundens effektivitet med automatiserade åtgärder och arbetsflöden – allt med bekanta Office-verktyg som Outlook, Word och Excel.

enterprise-mobility-suite

Microsoft | Enterprise Mobility Suite

EMS-sviten ger heltäckande hantering av användare, enheter och program både lokalt och i molnet. Den ger användare möjlighet att arbeta på den enhet de föredrar och komma åt de resurser de behöver, samtidigt som den centraliserar organisationsinformation för att säkerställa efterlevnad och dataskydd.

office-365

Microsoft | Office 365

Office 365 kombinerar den bekanta Microsoft Office-sviten av skrivbordsprogram med molnbaserade versioner av Microsofts nästa generation av kommunikations- och samarbetstjänster. Exempel på dessa är Exchange Online, SharePoint Online, Office Online och Skype for Business Online, vilka gör det möjligt för användare att vara produktiva praktiskt taget var som helst via internet.

office-365

Microsoft | Office 365 Government

Microsoft Office 365 för myndigheter kombinerar den bekanta Microsoft Office-sviten av skrivbordsprogram med molnbaserade versioner av Microsofts nästa generation av kommunikations- och samarbetstjänster.

windows-10

Microsoft | Windows 10 Enterprise

Med operativsystemet Microsoft Windows 10 Enterprise gör det möjligt för dig komma åt filer och samarbeta med team var som helst på alla dina enheter.

cloudmanagementservices-w

Molnhanteringstjänster

Ge punktlig, responsiv och effektiv global kundsupport och snabba på teknisk utveckling, migrering, implementering och kundacceptans.

skykick-migrate-manage

Skykick | Migrate and Manage

Skykick erbjuder en kraftfull uppsättning molnhanteringsprodukter för migrering, säkerhet och hantering av molntjänster och -lösningar. SkyKick Migration Suite hjälper IT-partners automatisera hela migrationsprojekt för Office 365 från förstudier till slutförda projekt.

comm-coll-w

Kommunikation och samarbete

Ge team möjlighet att samarbeta mer effektivt och säkert och ta samtidigt bort geografiska begränsningar.

dropbox-business

Dropbox Business

Med Dropbox Business kan ditt team ta med sig arbetet överallt och synkronisera sina viktiga filer till alla sina enheter. Kraftfulla administrationsverktyg gör att du kan hålla koll på kontot och ta kontrollen över organisationens information. Delade mappar och länkar hjälper alla hålla sig uppdaterade utan besvär.

nomadesk

Nomadesk | File Sharing

NOMADESK:s kommersiella produkt ”Nomadesk” är ett enkelt och säkert sätt att dela, synkronisera och säkerhetskopiera dina filer. Den gör det möjligt för personer och team att säkra, synkronisera, dela och säkerhetskopiera data utan begränsningar eller ändrade beteenden, så att du alltid har åtkomst till dina filer, även om du inte har någon internetanslutning.

infra-w

Infrastruktur

Utveckla ramverk för organisationer för att minska kostnader, risker och resurskrav, och ge samtidigt starkare intäkter, support, tillförlitlighet och effektivitet i verksamheten.

acronis-backup-cloud

Acronis | Backup Cloud

Acronis Backup Cloud riktar sig till återförsäljare, värdföretag och leverantörer av molntjänster på Ingram Micro Cloud Marketplace som vill dra nytta av de senaste Acronis-programprodukterna för att ge sina kunder tjänster för säkerhetskopiering och katastrofåterställning.

azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure tillhandahåller en modell för Infrastructure as a Service, där ni som återförsäljare kan dra nytta av en bred uppsättning serviceerbjudanden som enkelt kan erbjudas till kunderna via molnet. Du väljer bara det du behöver och betalar bara för det du använder.

skykick-cloud-backup

Skykick | Cloud Backup

SkyKick Cloud Backup-tekniken fungerar tillsammans med de inbyggda funktionerna i Office 365 för att hjälpa dig skydda dina kunders data i Office 365 Exchange Online, SharePoint och OneDrive for Business.

sec-w

Säkerhet

Skydda känsliga data, förstärk verksamhetskontinuitet, uppnå överensstämmelse med juridiska krav och regelverk och skydda kritiska affärssystem.

intel-security

Intel Security

Intel Security kombinerar McAfees säkerhetsexpertis med Intels innovation, prestanda och förtroende. Med en integrerad säkerhetsstrategi, innovativ approach till maskinvaruförstärkt säkerhet och unik Global Threat Intelligence, har Intel Security ett intensivt fokus på att utveckla proaktiva, beprövade säkerhetslösningar och tjänster som skyddar system, nätverk och mobilenheter för professionell och personlig användning världen över.

Flyttar du din verksamhet till molnet?

Behöver du hjälp att välja rätt lösningar?

Vårt expertteam finns på plats för att hjälpa dig.

untitled-1
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.