08-477 15 03

IDC

idc-header-se

Att skapa framtidens moln

Molnet har förändrat den grundläggande karaktären för datorer och hur verksamheter drivs, och kommer fortsätta att göra det fram till 2020.

Molnet spelar nu för tiden en viktig roll för företagens användning av teknik. Molnet erbjuder helt nya sätt att lösa problem för verksamheten och gör det möjligt för företag världen över att släppa lös sin fantasi. Det har nått kritisk massa i små och medelstora företags medvetenhet, och öppnar upp snabbare och enklare vägar för att uppgradera infrastrukturer medan man samtidigt ökar och förbättrar sin IT-kapacitet.

Molnet har potentialen att bli de senaste 25 årens mest störande tekniska utveckling för de affärsmodeller leverantörer av IT-lösningar begagnat sig av. Detta för att det förändrar det sätt på vilket leverantörer av lösningar och teknik får betalt.

idc_logo

Ingram Micro och Microsoft är stolta sponsorer av IDC Market Spotlights serie av rapporter. Eftersom serien har utvecklats för att utbilda organisationer om molnets möjligheter och ge vägledning om hur man blir framgångsrik i molnet, ger vi våra samarbetspartners möjlighet att registrera sig och kostnadsfritt ladda ner hela serien.

IDC Market Spotlight Series

I din kostnadsfria nedladdning kommer följande att ingå:

 

  • Att skapa en Cloud Practice: Utmaningar och belöningar
  • Att skapa en Cloud Practice: Strategier för försäljning, marknadsföring och verksamhet
  • Att skapa en Cloud Practice: IT-tjänsternas betydelse

Molnet utgör en omvälvande kraft som påverkar tillgången och konsumtionen inom alla områden av IT för både köpare och säljare. Vill du veta mer om hur Ingram Micro och Cloud Marketplace kan hjälpa dig att skapa framtidens molnet, kontakta vår specialistgrupp idag.

 

Ring vårt moln-team på 08 477 15 03 eller skicka e-post till molnet@ingrammicro.se

Registrera dig för att ladda ner

Market Spotlight Series

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.